blok_thomas_551.jpg

Concept-teamindeling seizoen 2019-2020

Beste Leden,

Op basis van de huidige leden hebben we een eerste concept teamindeling gemaakt. We hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met alle wensen. We realiseren ons dat dit niet in alle gevallen gelukt is. Eind juni zal de definitieve teamindeling gepubliceerd worden.

In dit overzicht zijn nog geen trainers opgenomen voor komend jaar, hier komen we in een later stadium op terug. Het is de bedoeling dat we met ingang van 6 mei in de nieuwe samenstellingen gaan trainen. Het aangepaste trainingsschema ontvangen jullie voor deze datum.

Ten aanzien van de concept indeling maken we nog de volgende opmerkingen:  MB2 en MB3 zijn vooralsnog bij elkaar gezet omdat we vinden dat we op dit moment nog geen goede verdeling kunnen maken. We gaan met deze groep een aantal keer gezamenlijk trainen om te kijken welke twee teams het beste bij elkaar passen.

Bij JB1 staan nu slechts zes spelers. We hebben contact gezocht met ATAK om te kijken of we voor (al) onze jongens een gezamenlijke oplossing kunnen verzinnen die ook voor de toekomst goede teams oplevert. Zodra we hierover meer (concrete) informatie hebben, zullen we dit delen.

Net als ieder jaar wordt het invullen van alle trainers en begeleiders een hele uitdaging. We doen ons best om voor ieder team een trainer te vinden.

Mocht je interesse hebben om een (specifiek) team te gaan trainen of te begeleiden, neem dan contact op met een van de leden van de TC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TC Voko Oosterhout 

 

Team indeling 2019 2010 1e concept