dirk_arno-1.jpg

Nieuwsoverzicht

Algemene Ledenvergadering én voor de officiële Kick-Off van het seizoen 2018-2019

algemene ledenvergaderingBeste leden van VOKO, ouders/verzorgers van jeugdleden van VOKO, kaderleden en vrijwilligers,

Om het nieuwe volleybalseizoen samen te openen, terug te blikken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar een nieuw seizoen, nodig ik jullie allen uit, voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering én voor de officiële Kick-Off van het seizoen 2018-2019.

Heb je vragen over het gevoerde beleid, ben je nieuwsgierig naar de plannen voor het nieuwe seizoen of heb je gewoon een uitgesproken mening die je nog niet hebt kunnen delen, dan nodigen wij jou graag uit op:

Dinsdag 11 september 2018, 20.00 uur

Tijdens de ALV legt het bestuur verantwoording af over het seizoen 2017/2018 en kijkt vooruit naar het seizoen 2018/2019.

Wat staat er op de agenda:

  • financiën
  • bezetting van het bestuur
  • vacature Penningmeester (accountant)
  • vacature Secretaris
  • gevolgen van de Privacywet (AVG) voor VOKO
  • toekomst van de vereniging
  • sponsoren
  • (technische) visie
  • verbouwing keuken
  • Kick-Off met onder andere het uitdelen van de kledingtassen en de spelerskaarten per team en het doorspreken van belangrijke afspraken / wijzigingen.

De financiële stukken kunnen per e-mail worden opgevraagd bij de penningmeester.

Wendy de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Graag tot dinsdag 11 september 2018, 20.00 uur.

Zorg je dat er altijd minstens 1 persoon namens jouw team aanwezig is? Piet Ackermans
Voorzitter VOKO-Oosterhout

Trainingspakken opnieuw bedrukken

Er zijn heel wat leden met trainingspakken waarvan de VOKO bedrukking op de achterkant van de jas, of op de broekspijp slecht is of soms helemaal weg is. Om dit weer netjes te maken voor de start van het nieuwe seizoen, houden we een eenmalige actie om alles GRATIS opnieuw te laten bedrukken. Onderstaand schema laat zien wanneer je jouw trainingspak (jas en/of broek) kunt inleveren, in de kantine van VOKO.

Maandag 20-08 van 19:00 tot 21:00 uur
Dinsdag 21-08 van 20:30 tot 21:00 uur
Woensdag 22-08 van 19:00 uur tot 21:00 uur
Donderdag 23-08 van 19:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 24-08 om 19:00 uur
Maandag 27-08 om 19:00 uur
Dinsdag 28-08 van 20:30 tot 21:00 uur
Woensdag 29-08 van 19:00 uur tot 21:00 uur

Let op: deze actie is komende week al !!

Zorg dat je een briefje met jouw naam en team (seizoen 2018-2019) achter de gesloten rits van de zak van het kledingstuk doet, zodat we weten van wie het is.

Overige zaken:

• Mocht je meerdere trainingspakken thuis hebben liggen, dan is het verzoek om alles in te leveren
• De wedstrijdkleding wordt in de week van 18 september weer uitgedeeld

Voor vragen of opmerkingen kun je het kledingbureau altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOKO Nieuwsbrief is terug!

Bij de aanvang van een nieuws seizoen, gaan jullie uiteraard ook bij VOKO weer nieuwe dingen zien. Zo is hij weer terug: de Nieuwsbrief!
Voor hoe lang? Dat is natuurlijk afhankelijk van jullie input. Heb je nou iets leuks te vertellen, wil je jouw wedstrijd aankondigen om zoveel mogelijk supporters te krijgen, heb je een leuk of juist grappig wedstrijdverslag, heb je leuke foto's van de training, een wedstrijd of een teamuitje, heb je een vraag aan iemand of wil je zelf een ander een nieuwsbericht delen met de vereniging? Laat het ons weten.

Nieuwsberichten en foto's kunnen heel gemakkelijk worden aangeleverd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zul je jouw of jullie eigen stukje teruglezen in de VOKO Nieuwsbrief!

Wil je je abonneren op onze nieuwsbrief, zodat je altijd het laatste nieuws in je mailbox krijgt? Meld je aan via onze website: www.voko-oosterhout.nl

Concept indeling senioren en jeugd 2018 -2019

Beste volleyballers,
 
Het is dit jaar een moeilijke puzzel geweest, maar hierbij de concept teamindeling voor het seizoen 2018-2019. We hebben hierbij een indeling gemaakt op basis van de informatie zoals die nu bij ons bekend is (mocht je je naam missen in het overzicht dan neem even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het kan zijn dat hier in de komende periode nog wijzigingen in komen. Daarnaast zijn we nog in gesprek met nieuwe leden, deze hebben we echter nog niet toegevoegd aan dit overzicht. We doen ons best om deze wijzigingen dan zo snel mogelijk door te voeren en te zorgen dat de teams compleet zijn en kunnen starten aan het nieuwe seizoen.

Momenteel zijn we nog bezig met het vastleggen van de trainers. We hopen deze indeling samen met de nieuwe trainingstijden en wie waar extra kan meetrainen zo snel mogelijk bekend te maken.

met vriendelijke groet,

TC

Klik hier om te downloaden

Subcategorieën