dirk_arno-1.jpg

Nieuwsoverzicht

Voorlopig trainingsrooster

De komende weken, van 6 mei tot en met eind juni gaan we trainen volgens onderstaand rooster. Er is nog niet voor elk team een trainer gevonden. We blijven ons best doen. Mocht je nog iemand weten die graag training geeft, of wil helpen bij de trainingen horen we dit graag. Daarnaast is het niet in alle gevallen zo dat de trainers die tot de zomer de trainingen verzorgen, ook de trainers voor komend seizoen zijn.

Tot slot wijzen wij erop dat vanwege opzeggingen, aanmeldingen en gesprekken met spelers en trainers nog mogelijk wijzigingen komen in de concept-teamindeling.

 

VOKO Trainingsschema 2018 2019 vakantie 1

VOKO 3 CMV-Kampioen

Afgelopen zondagmiddag, in Sporthal de Drie Linden in Prinsenbeek, werden de meiden van VOKO3 kampioen van de 4e ronde van het CMV (Cool Moves Volley).

Al na de eerste set van de laatste wedstrijd was het kampioenschap binnen maar de meiden wisten dat nog niet. Ze volleybalden fanatiek en goed door in de laatste set en behaalden ook daar de winst. Met in totaal 30 punten uit 10 wedstrijden staan ze 4 punten los van nummer 2, terechte winnaars dus!

Zoë, Emma, Isis, Mara en Puk (niet op de foto) vormden dit volleybal-seizoen een sportief team dat elkaar goed weet te motiveren en aan te vullen met sterke services en mooie passes.

Mini-volleybal kanjers: GEFELICITEERD!

IMG 64831

VOKO Meisjes C1 kampioen in de Topklasse regio Zuid!

Maandag stond de inhaalwedstrijd tegen Peelpush op het programma. De tegenstander was al vroeg uit Meijel vertrokken, want de wedstrijd begon al om kwart voor zes in de sporthal van het Oelbert Gymnasium. Na de verrassende nederlaag van directe concurrent Voleco tegen Sliedrecht, had VOKO in deze wedstrijd aan 2 punten voldoende om het kampioenschap binnen te halen. De eerste punten waren de teams aan elkaar gewaagd en ging de stand gelijk op. Peelpush wist met harde slagen de VOKO verdediging onder druk te zetten, maar dankzij sterk verdedigen wisten de meiden de bal steeds weer panklaar voor de set-uppers te leggen. Halverwege de set keerde het tij dankzij goed serveren van de thuisploeg, waarna de set met 25-12 werd gewonnen.

In de tweede set ging VOKO nog voortvarender van start. Met een mix van harde slagen en geplaatste ballen werd de tegenstander bij tijd en wijle compleet in de luren gelegd. De tweede set eindigde verdiend in 25-8 en het kampioenschap werd na de set alvast met een vreugdedansje in het veld gevierd. In de derde set gingen de meiden in hetzelfde tempo door. Desondanks begon Peelpush langzaam terug in de wedstrijd te komen. De derde set werd nog door VOKO met 25-15 gewonnen, maar in de vierde set lag het initiatief duidelijk bij de bezoekers uit Meijel. Dit keer wisten ze de lengte aan het net te benutten en de thuisploeg tot fouten te dwingen en ging de set met 18-25 naar de bezoeksters.

De overwinning ging uiteindelijk verdiend naar de thuisploeg, die daarmee haar kampioenschap op het hoogste niveau in de regio Zuid veilig stelde. VOKO behoort daarmee tot de 4 beste teams van Nederland. Op 25 mei vinden de Nederlandse kampioenschappen plaats, waarbij de kampioenen van Regio Zuid, West, Oost en Noord op elkaar treffen. Daar zal het hechte Oosterhoutse team zijn beste beentje voorzetten en alles in het werk stellen om kampioen van Nederland te worden. Florine, Lieke, Rinske, Fidan, Sasja, Evi, Lotte, Fleur en Christa heel veel succes gewenst!

VOKO MC 1 – Peelpush MC 1 3-1 (25-12, 25-8, 25-15, 18-25)

MC1 kampioen 2018 2019

Concept-teamindeling seizoen 2019-2020

Beste Leden,

Op basis van de huidige leden hebben we een eerste concept teamindeling gemaakt. We hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met alle wensen. We realiseren ons dat dit niet in alle gevallen gelukt is. Eind juni zal de definitieve teamindeling gepubliceerd worden.

In dit overzicht zijn nog geen trainers opgenomen voor komend jaar, hier komen we in een later stadium op terug. Het is de bedoeling dat we met ingang van 6 mei in de nieuwe samenstellingen gaan trainen. Het aangepaste trainingsschema ontvangen jullie voor deze datum.

Ten aanzien van de concept indeling maken we nog de volgende opmerkingen:  MB2 en MB3 zijn vooralsnog bij elkaar gezet omdat we vinden dat we op dit moment nog geen goede verdeling kunnen maken. We gaan met deze groep een aantal keer gezamenlijk trainen om te kijken welke twee teams het beste bij elkaar passen.

Bij JB1 staan nu slechts zes spelers. We hebben contact gezocht met ATAK om te kijken of we voor (al) onze jongens een gezamenlijke oplossing kunnen verzinnen die ook voor de toekomst goede teams oplevert. Zodra we hierover meer (concrete) informatie hebben, zullen we dit delen.

Net als ieder jaar wordt het invullen van alle trainers en begeleiders een hele uitdaging. We doen ons best om voor ieder team een trainer te vinden.

Mocht je interesse hebben om een (specifiek) team te gaan trainen of te begeleiden, neem dan contact op met een van de leden van de TC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TC Voko Oosterhout 

 

Team indeling 2019 2010 1e concept

Subcategorieën